Shërbimet

MIRËMBAJTJA E RRYMËS

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, Mjeshtri ju ofron shërbime profesionale dhe efikase. Qoft prishje, problem me siguresa, poça…

MIRËMBAJTJA E UJIT

Mjeshtri është gjithmonë i gatshëm t’i bëj ballë çdo problemi që ka të bëjë me instalimin e ujit. Në kuadër të këtij shërbimi, ne ofrojmë më tepër se 40 lloje të…

MIRËMBAJTJA E NXEMJES

Mjeshtri ju ofron shërbime për të gjitha problemet lidhur me instalimin dhe mirëmbajtjen e nxemjes. Duke filluar nga ndërrimi i radiatorëve e deri te mbushja e tyre me ujë…

MIRËMBAJTJA E KLIMATIZIMIT

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, Mjeshtri ju ofron shërbime profesionale dhe efikase. Qoft prishje, problem me siguresa, poça…

MIRËMBAJTJA E PAISJEVE ELEKTRO SHTËPIAKE

Mjeshtri është gjithmonë i gatshëm t’i bëj ballë çdo problemi që ka të bëjë me instalimin e ujit. Në kuadër të këtij shërbimi, ne ofrojmë më tepër se 40 lloje të…

RIPARIME TË NDRYSHME

Për çdo riparim që keni nevojë ta bëni në shtëpinë tuaj: dyert, dritaret, dollapët dhe shumë paisjeve tjera, Mjeshtri është gjithmonë në dispozicionin tuaj…

TË PUNOSH ME MJESHTRIN

TË GJITHA PROBLEMENT E SHTPISË DO TË RREGULLOHEN

Çmimorja
thirre_mjeshtrin

Besueshmëri

Ne e vlerësojmë përkushtimin tuaj për shërbime të shkëlqyera në objektin tonë. Ekuipazhi juaj ka bërë një punë të mrekullueshme dhe ne jemi të kënaqur me punën e tyre. Ne do të rekomandojëmë kompaninë tuaj për çdo biznes në kërkim për të marrë shërbime profesionale.

Gjirafa.com
Gjirafa.com

Ne përdorim shërbimet e Mjeshtrit për më shumë se një vit tani dhe nuk mund të themi sa të kënaqur jemi me rezultatet. Ne jemi me të vërtetë të impresionuar me punën e Mjeshtrit. Kjo më jep besimin në një kompani që të më kryej shërbime edhe në shtëpinë time.

Dardha - BP Home
Dardha - BP Home

Klientët tonë

Faqja në Facebook

Lajme

Thirre Mjeshtrin

Comments off.

Read More

“Mjeshtri”, kompania që iu gjendet për gjithçka vetëm me një telefonatë

Comments off.

“Mjeshtri” është brend i Hy-Eco, i cili ofron shërbime mirëmbajtëse dhe instaluese lidhur me ujin, rrymën, nxehjen si dhe riparime të ...

Read More