Rreth Mjeshtrit

Mjeshtri është kompani e cila ofron shërbime mirëmbajtëse dhe instaluese lidhur me ujin, rrymën, nxemjen si dhe riparime të ndryshme. Mjeshtri u krijua në vitin 2014 si pjesë e kompanisë Hy-Eco.

Mjeshtri është gjithmonë i gatshëm të rregulloj çdo problem që ju mund të keni në shtëpinë apo zyrën tuaj. Stafi ynë ofron shërbime profesionale dhe efikase, me kujdes të veçantë që çdo nevojë e juaj të ketë një zgjidhje të thjeshtë dhe të shpejtë.

Shërbimet e Mjeshtrit përfshijnë: riparimet e bojlerit, problemet me lavatriqe, ndërrimin e siguresave dhe prizave, riparimet e dyerve dhe dritareve, ndërrimin e bravave e shumë e shumë shërbime tjera. Për çdo problem që keni:

Mjeshtri është për këto punë.