“Mjeshtri”, kompania që iu gjendet për gjithçka vetëm me një telefonatë

“Mjeshtri” është brend i Hy-Eco, i cili ofron shërbime mirëmbajtëse dhe instaluese lidhur me ujin, rrymën, nxehjen si dhe riparime të ndryshme. Mjafton të telefononi në 038/044/045/049/ 75 75 75, prej orës 08:00 – 17:00 dhe “Mjeshtri” vjen në shtëpinë tuaj. Por, në rast se ju keni nevojë urgjente, “Mjeshtri” është 24 orë në dispozicion tuajin dhe do t’ua sanojë problemin.

Lexo me shume ““Mjeshtri”, kompania që iu gjendet për gjithçka vetëm me një telefonatë”

Babadimrat e Hy-Eco’s shpërndajnë dhurata për fëmijët e klientëve

Në prag të vitit të ri, kompanitë ‘Hymeri Kleemann’, ‘Hy-Eco’ dhe ‘Mjeshtri’ kanë shpërndarë dhurata për më të vegjlit e klientëve të tyre, para disa banesave në lagje të ndryshme të Prishtinës.

Festës së Vitit të Ri më së shumti i gëzohen fëmijët dhe për këtë arsyeje Babadimrat e tri këtyre kompanive lider në fushat e tyre, Hymeri Kleemann, Hy-Eco dhe Mjeshtri të shtunën dhe të hënën kanë shpërndarë dhurata për fëmijët e mbi 3000 klientëve të tyre në lokacione të ndryshme të kryeqytetit. Dhurata janë shpërndarë në të gjitha banesat ku këto kompani kanë klientë të regjistruar.

E natyrisht gëzimi dhe buzëqeshja e fëmijëve nuk ka munguar kur kanë parë babadimrat. Ata menjëherë vraponin për të marrë nga një dhuratë apo edhe për të bërë fotografi me ‘babagjyshat’ mjekërbardhë. I njëjti aksion i shpërndarjes së dhuratave është zhvilluar edhe para banesave të familjeve me asistencë sociale.

Lexo me shume “Babadimrat e Hy-Eco’s shpërndajnë dhurata për fëmijët e klientëve”