Shërbimet

MIRËMBAJTJA E RRYMËS

Për çdo problem me mirëmbajtje ose intalim të rrymës, Mjeshtri ju ofron shërbime profesionale dhe efikase. Qoft prishje, problem me siguresa, poça…

MIRËMBAJTJA E UJIT

Mjeshtri është gjithmonë i gatshëm t’i bëj ballë çdo problemi që ka të bëjë me instalimin e ujit. Në kuadër të këtij shërbimi, ne ofrojmë më tepër se 40 lloje të…

MIRËMBAJTJA E NXEMJES

Mjeshtri ju ofron shërbime për të gjitha problemet lidhur me instalimin dhe mirëmbajtjen e nxemjes. Duke filluar nga ndërrimi i radiatorëve e deri te mbushja e tyre me ujë…

MIRËMBAJTJA E KLIMATIZIMIT

Kontrollimi dhe servizimi i motorit, mbushja me gaz, klima me apo pa inverter, sisteme centrale me chiller,
pastrimi i filterave janë disa nga problemet që mund t`i zgjidhë
MJESHTRI

NGJYROSJE / MOLERIM

Ambienti ku jetojm ka gjithmonë nevojë për freski. Andaj ekipet tona profesionale kujdesen që ngjyrosja e shtëpisë apo zyres suaj të bëhet në mënyrën më profesionale dhe çdo hapësirë të ketë ngjyrën e duhur.

RIPARIME TË NDRYSHME

Për çdo riparim që keni nevojë ta bëni në shtëpinë tuaj: dyert, dritaret, dollapët dhe shumë paisjeve tjera, Mjeshtri është gjithmonë në dispozicionin tuaj…

MIRËMBAJTJA E LAVATRIÇËS

Për çdo problem me lavatriçen, Mjeshtri ju bënë zgjidhje efikase që për një prishje të vogel mos të keni nevojë të
bleni të re.

MIRËMBAJTJA E FRIGORIFERIT

Frigoriferi është pajisja elektro-shtëpiake më e ndjeshmja në shtepinë tuaj, për një prishje të vogël dëmi mund të jetë
shumë i madh, andaj për çdo problem me frigorifer
THIRRE MJRESHTRIN

RIPARIME TË SHPORETIT

Shpesh për një prishje të vogël ushqimi juaj nuk pjekët në temperaturen e duhur!
Për çdo problem me shporetin apo plloçat tuaja

THIRRE MJESHTRIN.

TË PUNOSH ME MJESHTRIN

TË GJITHA PROBLEMENT E SHTËPISË DO TË RREGULLOHEN

Çmimorja
thirre_mjeshtrin

Besueshmëri

Ne e vlerësojmë përkushtimin tuaj për shërbime të shkëlqyera në objektin tonë. Ekuipazhi juaj ka bërë një punë të mrekullueshme dhe ne jemi të kënaqur me punën e tyre. Ne do të rekomandojëmë kompaninë tuaj për çdo biznes në kërkim për të marrë shërbime profesionale.

Gjirafa.com
Gjirafa.com

Ne përdorim shërbimet e Mjeshtrit për më shumë se një vit tani dhe nuk mund të themi sa të kënaqur jemi me rezultatet. Ne jemi me të vërtetë të impresionuar me punën e Mjeshtrit. Kjo më jep besimin në një kompani që të më kryej shërbime edhe në shtëpinë time.

Dardha - BP Home
Dardha - BP Home

Klientët tonë

Faqja në Facebook

Lajme

Mbulimi i Sigurimi : Përgjegjësi Publike dhe Civile

Comments off.

Për herë të parë në rajon Hymeri Elevators bënë sigurimin e mbi 900 ashensorëve që ka në mirëmbajtje Si perdorues i ...

Read More